Dit is Duality Hosting

In 2018 stapten wij de webdevelopment wereld in met een missie: website aanbieden tegen een eerlijke prijs en hoge kwaliteit. Dit is uitgebreid tot webhosting en hier is onze missie niet anders! Wij weten precies hoe wij jou verder moeten helpen.

Onze 6 zekerheden

Met meer dan 5 jaar ervaring in webdevelopmemt weten wij wat nodig is om een succesvolle website, webshop of applicatie online te zetten. Onze oplossingen zijn geconcentreerd op performance, betrouwbaarheid en datasecurity.

Snelle servers

Meer bezoekers en klanten met een snelle website, webshop of applicatie. Onze techniek is perfect geoptimaliseerd om maximale performance te bereiken, overal en altijd.

Eerlijke prijs

Kwalitatief en betaalbaar. Wij zijn er van overtuigd dat deze 2 eigenschappen goed met elkaar samen kunnen door met veel passie te werken aan onze diensten.

Uptime van minimaal 99,99%

Realiseer meer omzet uit je online business door een hogere beschikbaarheid van je website, webshop of applicatie. Wij komen onze garanties na!

Self-service

Alles zelf kunnen doen, waar en wanneer jij dat wilt. Wij willen dat je zonder onze hulp verder kunt. En kom je er toch niet uit? Dan staan we altijd telefonisch of per e-mail voor je klaar.

Veiligheid voor al je data

We maken dagelijks een back-up van al je data dat extern in een ander datacentrum wordt opgeslagen. Zo weten we zeker dat zelfs in de meest extreme gevallen jouw data altijd veilig is.

Enthousiaste helpdesk

Enthousiaste IT professionals met passie. We denken voor je vooruit en werken samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw casus.

Techniek staat bij ons centraal

Techniek staat bij ons centraal Van een website of applicatie wil je graag dat deze altijd snel en bereikbaar is. Voor zoekmachines wordt snelheid een steeds belangrijkere factor, omdat inmiddels duidelijk is dat een trage website of applicatie de gebruikerservaring (van je bezoeker) verslechterd. Een slechtere ervaring betekent minder conversie en uiteindelijk minder omzet of gewoonweg frustratie van het wachten na elke klik.

Wij investeren flink in de achterliggende techniek van jouw hosting. Dat doen we op het gebied van zowel hardware als software met als doel de snelheid en betrouwbaarheid van onze diensten hoog te houden. Onze engineers monitoren 24/7 de infrastructuur op hotspots en we schalen direct bij als het nodig is. Tot slot besteden we erg veel tijd in het onderzoeken van nieuwe technieken en de implementatie daar van om te kijken hoe we de performance van websites en applicaties nóg beter kunnen krijgen. Op zoek naar onderbouwing? Bekijk bijvoorbeeld de Webhosting Snelheidstest 2020 van Webhosting Snelheidstest 2020 waar we als snelste Nederlandse webhoster uit de bus komen.

We staan je graag te woord

Als er iets mis is met je website of je hebt gewoon een korte en simpele vraag kan het prettig zijn dat je even kunt bellen. Onze klantenservice is naast via e-mail ook telefonisch bereikbaar. Zo kan je snel schakelen als er iets aan de hand is.

Veel hostingbedrijven stoppen support en/of klantenservice achter bots, een FAQ of het liefst nog verder weg. Support kost geld en dat is vaak moeilijk te rijmen met scherpe tarieven. Toch vinden wij het erg belangrijk dat klanten ons kunnen bellen. Geen eindeloze tickets heen en weer omdat de vraag of het antwoord niet goed begrepen wordt, maar gewoon even iemand aan de lijn.

We helpen onze klanten graag op pad in de soms complexe wereld die het internet kan zijn. Service en support is dan ook waar wij voor staan!